Radio op Facebook.

Veel mensen luisteren naar de radio, bijvoorbeeld in de auto, tijdens het werk of thuis op de achtergrond. Er zijn veel verschillende radio zenders, vaak draaien ze net een andere categorie van muziek. Daarnaast hebben veel radiozenders ook vaak een spel dat gespeeld wordt of komen er af en toe artiesten langs waar publiek bij aanwezig ma zijn. Dit wordt vaak bekend gemaakt via social media, zoals Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van een Facebook account voor een radiostation?

Facebook is een is een social media platform wat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud kunnen er gebruik van maken. Facebook is een platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en daarom door een breed publiek te gebruiken is. Facebook kan onder andere gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of dit delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. En zal dit uiteindelijk leiden tot meer luisteraars. De radiozender kan hier bijvoorbeeld plaatsen over de verschillende artiesten die langs komen, de verschillende spellen die er op de radio gespeeld worden of eventuele win acties. Hoe meer mensen hiervan op de hoogte zijn, hoe meer mensen naar de radiozender zullen gaan luisteren.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen te beantwoorden die de radiozender op Facebook zijn tegengekomen. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de luisteraars zo goed mogelijk verder helpen. De vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over bepaalde onderdelen uit het programma, een win actie of een spel dat op de radio gespeeld wordt. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw luisteraars klaar. Indien u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden en wat Chatkracht voor u kan betekenen, bent u van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen via de live chat om samen de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *