Scheiden zonder financiële middelen

Narcisme en scheiding

Het is niet nodig wanneer je in een bepaalde situatie zit, om geld te hebben om te kunnen scheiden. Ongeacht je financiële situatie is het mogelijk, wanneer je aan bepaalde regels voldoet om te scheiden. Het is niet goed omwille van geld om blij iemand te blijven, gratis scheiden maakt het mogelijk om toch te scheiden van iemand ondanks dat je geen geld hebt. Natuurlijk moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen, zo mag je niet meer dan 22.500 euro per jaar per persoon verdienen om in aanmerking te komen om voor niets te scheiden.

Zijn er kinderen bij betrokken?

Zijn er kinderen bij een scheiding betrokken dan is het de prioriteit dat deze goed terecht komen, gelukkig krijg je bij gratis trainen ook begeleiding. Met name wordt er gekeken waar de kinderen gaan wonen, als de scheiding definitief is geregeld. Maar ook het ouderschapsplan wordt opgesteld, zodat er nooit vergissingen ontstaan wat er is besproken. De scheidingsbemiddeling helpt je op deze wijze door het ingewikkelde, en emotionele proces van scheiden heen. Hoe duidelijker alles is voor beide partijen, hoe beter de procedure zal verlopen.

Narcisme en scheiding

Wat doet de bemiddelaar

Wanneer je denkt aan gratis scheiden, denk je aan een uitgeklede versie van een betaalde procedure. Niet is minder waar want je zal ook een scheidingsbemiddelaar krijgen die je het hele proces zal begeleiden, alle zaken die geregeld moeten worden zullen op een rij worden gezet. Bij het scheidingsconvenant zal de bemiddelaar ook optreden, alle afspraken die gemaakt worden sta jij en je partner samen achter. Kinderen zijn het belangrijkste binnen het proces, als ouders heb je maar een ding en dat zijn de kinderen waarvoor je met respect met elkaar om moet gaan. de bemiddelaar zorgt er ook voor dat het een getouwtrek wordt, of een ellenlange juridische strijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *