Uw ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven? Kijk dan even op deze site!

Een aantal jaar geleden ben ik gescheiden van mijn inmiddels ex-man en dat was een enorme vechtscheiding. Deze man wilde namelijk niet dat ik het huwelijk zou ontbinden en heeft vervolgens ongeveer alles gedaan wat maar in zijn macht lag om mij het leven zo zuur mogelijk te maken. We hebben eerst heel lang moeten praten over wie de kinderen zou ‘krijgen’ terwijl het overduidelijk was dat hij met zijn enorm drukke baan niet in staat was om de kinderen op te vangen. Toen het eindelijk duidelijk was dat ik de zorg op mij zou nemen, begon het tweede probleem. Ik had een huis gevonden, maar mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven. Uiteraard heeft hij niets over mij te zeggen, maar de kinderen moeten ook mee en mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing. Dat is ontzettend vervelend want nu begint alles weer van voor af aan. Voor de kinderen is het ook heel vervelend, maar het lijkt alsof mijn ex zich daar totaal niet druk over kan maken. Mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing omdat hij mij gewoon dwars wil zitten en dat doet hij dus door op heel veel manieren te zorgen dat ik geen kant op kan. Ik ben gaan kijken wat ik kon doen om dit probleem op te lossen want het ging tegelijkertijd ook weer nergens over. Hij kon de kinderen niet thuis houden, dus ze moesten wel verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven. Vandaar dat ik online ben gaan zoeken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik meer over dergelijke dingen te weten zou kunnen komen. Ik heb toen gezien dat ik het beste gewoon even kon googelen op ‘ex weigert toestemming voor de verhuizing’. Toen ik dit dit deed, zag ik dat ik bij lange na niet de enige was die problemen had met zijn ex. Ik heb gezien dat er heel veel mensen waren die dergelijke geschillen hadden en dat gaf mij hoop want dat betekende dat het waarschijnlijk ook wel zou lukken om hulp te vinden. Dat bleek inderdaad waar te zijn, want ik ben op de site Vervangende-Toestemming-Zaken.nl terechtgekomen en deze site had alles wat ik hoopte te vinden.

Mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven en dus ging ik naar deze site

Ik ben blij dat ik op de site Vervangende-Toestemming-Zaken.nl terecht ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat ik op deze pagina heel veel nuttige en handige info kon vinden over wat ik kon doen om te zorgen dat mijn ex toch mee zou gaan werken. Ik heb advies ingewonnen via deze site en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven, maar ik weet nu hoe ik dit moet omzeilen.

Wilt u ook advies inwinnen?

Mocht u ook in een lastig parket met uw ex zitten, dan kunt u:

  • Even naar Vervangende-Toestemming-Zaken.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan doen

Ik hoop dat u hier ook een oplossing vindt voor uw situatie.

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *